emmeloj

Alla inlägg den 29 mars 2010

Av Emelie - 29 mars 2010 20:30

Jag är sjukt uttråkad faktist och riktigt trött! Saknar kim för den delen också även om jag träffade honom senast igår men vet att han sitter hemma helt ensam, vill ligga bredvid honom och mysa. Jaja finns inte alls mycket att göra, jag ska gå och lägga mig relativt tidigt idag så att jag orkar upp imorn! Vill bara ha lov så jag får sova ut .. Nu somnar jag snart framför datorn, uppdaterar mer imorn godnatt! ♥

 

  

Av Emelie - 29 mars 2010 18:29

Morsning, sitter och lyssnar på musik och funderar på om jag ska göra en kopp te. Idag var det skola igen efter två veckors praktik fast skulle hellre velat varit kvar på praktiken. I morse var ena frisörlektionen inställd så då hade vi matte i 2 timmar ist! Herregud säger jag bara, avskyr matte läraren dessutom. Anyway så hade vi en frisörlektion idag iaf, rullade ett helt huvud med curler som vi ska ta ut imorn. Slutade tidigare idag pga att christel inte hade någon lektion med oss idag så iastället för att sluta 15.45 idag så slutade vi 14.30, happy face! Robin skjussade hem oss till jossan där vi lekte med matheo. Pappsen hämtade upp mig efter nån timma.

 

Nu sitte jag och kollar fb och ska snart kolla på tv. På onsdag börjar vi föresten 11.45 och slutar 13.15 Har även hittat en skinnjacka som jag vill ha om jag inte bestämmer mig för att köpa en annan som jag har kollat på. Nej nu tänke jag gå och göra mig lite te.

 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards