emmeloj

Alla inlägg den 8 juni 2010

Av Emelie - 8 juni 2010 18:07

Förlåt, har varit riktigt dålig på att uppdatera men orkade inte igår. Kim åkte hem idag men vi ses dock på fredag igen och det ska bli otroligt skönt att få träffa familjen där uppe igen för det var ett tag sen och jag saknar alla faktist.

Igår var jag i skolan, vi hade egen hårvård då man får klippa,färga bryn och fransar,göra frisyrer osv på varandra, jag gjorde faktist inget av det för jag hade permanent prov kvar att göra så det gjorde jag och fick ett G, helt okej enligt mig eftersom att jag suger på permanent rullning. På andra lektionen städade vi lilla frisör salongen, tvättade långhårs dockorna samt soppa, skura, putsa speglar, skölja ur schamponeringarna och torka. Efter skolan åkte jag hem och myste med kim, han var lite smått irriterad eftersom att han inte hade snusat på ca 1 dygn men pappsen kom hem med en dosa så det ordnade sig, sötnos!

Idag fick vi vara lediga ifall vi inte hade nåra rester kvar att göra i B kursen och det hade inte jag men var tvungen att åka till skolan iallafall och öva på mer permanent och resultatet blev faktist sjukt bra, lärarna var impade sa dom! Fick även reda på att jag har G i B kursen nu och det känns riktigt bra.

Nu sitter jag för det mesta och väntar på mat, ska nog lägga mig i sängen och läsa ett eller två kapitel ur min bok, uppdaterar imorn igen!

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards