emmeloj

Alla inlägg den 10 juni 2010

Av Emelie - 10 juni 2010 20:34

Ny design, vet inte riktigt om jag vill ha den men tröttnar så fort på mina designer så får se om jag behåller den eller om någon är intresserad av att hjälpa mig med en ny.

 

Jag tänkte bara slänga in ett kort godnatt inlägg och hoppas ni får en god natt sömn för det ska jag ha! Kommer nog inte bli så mycket uppdatering dom närmaste dagarna nu eftersom att jag ska upp till älskling och sitter knappt vid datorn där men ska försöka. Ha en bra kväll och ett super bra sommarlov!


  


Av Emelie - 10 juni 2010 15:55

Idag var det sista skoldagen för denna termin, vi är typ den ända skolan som bara haft lektioner under sista veckan .. Kom hem för ett tag sen och är cp hungrig och ingen är hemma förutom syster. Idag fick vi skippa engelskan för att vi blev klara med det igår så började dagen med idrott 11.10 och pratade mest betyg och jag fick VG, kanon bra! På datakunskapen gjorde jag excel prov som inte gick nå vidare. Sista lektionen hade vi svenska men vi behövde bara skriva en utvärdering sen fick vi sluta.

 

Imorn är det äntligen skolavslutning och det känns helt underbart, ska även hem till kim imorn och vara där under helgen och förmodligen nån dag under nästa vecka. Nu måste jag ringa mamma och höra vad vi ska käka.

 

  

Ovido - Quiz & Flashcards