emmeloj

Alla inlägg den 24 augusti 2010

Av Emelie - 24 augusti 2010 18:03

Lagade precis mat tillsammans med amanda, ingen är hemma förutom vi så vi fick ta på oss kock mössorna och laga mat idag och eftersom att vi fick bestämma så blev det tacos. Nu ska jag snart lägga mig i soffan med täcke och kudde och koll på film.


Idag i skolan påbörjade vi vår nagel kurs med christel, gick mest igenom teori och pratade om hur naglarna är uppbyggda osv. Första svenska lektionen hade vi idag också och vi diskuterade mest och läste en liten snutt ur en bok. Sista lektionen var det kundpass men eftersom att det var första gången och helt nytt för oss så fick vi lite information och sen gjorde vi egen hårvård. Jag färgade frans och  ögonbryn på jossan samt gjorde en snabb inpackning. Jag fick bara mina fransar färgade eftersom att vi inte hann med nåt annat innan vi slutade för dagen. Efter skolan fick vi faktist skjuts av jossan kompisar jennifer och dennis till stationen i bålsta och sen tog jag fyra bussen hem.

Imorron börjar jag kl. 12 och då blir det troligtvis lunch i bcjf innan skolan som vanligt. Det var nog allt jag hade att skriva för tillfället, uppdaterar mer senare eller mer troligt imorron. HEIDO!


  

Ovido - Quiz & Flashcards