emmeloj

Alla inlägg under juli 2010

Av Emelie - 21 juli 2010 16:15

Jag har så oerhört tråkigt och orkar ingenting annat än att bara sitta och glo. Det är så äckligt kvavt ute också så jag har ingen lust att ta mig ut heller. Imorn där emot ska jag åka till min underbara saknade vän josefine, ingenting planerat direkt utan vi ska fixa lite hår och bara umgås och det är väl det som står på listan. Nej usch och fy nu ska jag banne mig göra lite nytta här hemma, fixa tvätt och sen ska jag nog ta mig en kall och väl behövd dusch! Uppdaterar kanske senare.


  

Av Emelie - 20 juli 2010 16:12

Ohoj idag har jag minsan följt med mamma och pappa för att storhandla och det blev en hel del må jag säga. Som vanligt är jag hur trött som helst men jag förstår inte varför antar att det är pga att jag förmodligen sitter hemma för mycket och inte gör så mycket annat. Ska iallafall upp till kim nu under veckan och det blir som vanligt mycket skönt. Ska hjälpa till med maten och sen under kvällen ska jag ta och kolla på Sex on the city filmen, så sjukt bra och jag älskar tv serien. Har inte så mycket mer att ta upp nu, förmodar att det blir en rätt så lugn vecka vet att jag ska åka till jossan någon dag bara innan jag åker till heby. Nu ska jag springa och fixa käk.


  

Av Emelie - 19 juli 2010 21:47

Jag kom nyligen innanför dörren vi har faktist varit en sväng till bålsta idag och kollat lite och givetvis gått och ätit på ett mycket trevligt ställe. Åkte till stallet vid 7 tiden och tog ut hästarna. Nu ska vi kolla på en film som vi har hyrt, minns inte vad den hette men det var en komedi som troligen ska vara bra. Jag är däremot super trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst men ska kolla på filmen iallafall. Har varit rätt dålig på att uppdatera dom senaste dagarna men det är bara för att jag har spenderat min tid tillsammans med min underbara älskling, och jag vill bara säga till dig kim att jag älskar dig obeskrivligt mycket och det vet du! Ska ta på mig mys plaggen och sätta mig i soffan nu så hörs imorn, bye.


  

Av Emelie - 16 juli 2010 17:04

Oj dålig uppdatering utav mig men har inte haft tid nu när kim äntligen har kommit hem och så har vi målat hela dagen idag. Kim har varit så himla söt, han pussade på mig hela kvällen när han kom, helt underbart mysigt har vi haft faktist. Nu är pappa och kim iväg och handlar käk och öl iallafall, blir till att grilla senare.


Igår kollade vi bara på film och tog det lugnt hela dagen. Satt ute i solen som värmde på riktigt bra. Har inte så mycket mer att skriva om ska gå och platta håret nu sen får vi se vart kvällen tar vägen, hörs!


  

Av Emelie - 13 juli 2010 18:11

Sjuuuukt j-vla varmt ute måste jag medge, i morse var det tydligen +53 grader i solen, vafan är vi kvar i sverige eller? Det är som att gå in i en bastu när man går ut helt galet, ska vi steka ägg på backen eller? Målat idag igen och snart är det klart, lite grå färg saknas på baksidan av huset och sen ska vindskydden målas vita plus runt fönster/dörrar och knutarna. Imorn kommer kim äntligen hem, vi åker förmodligen och hämtar honom i bålsta när han kommer. Skönt att få hem honom igen! Nåväl .. Någon som vill ta ett kvälls dopp? Inga konstigheter, jag vill göra nåt ikväll och är öppen för förslag. Nu ska jag läsa bloggar, hörs!


  

moi

Av Emelie - 13 juli 2010 13:03

God morgon eller god förmiddag, lyckades somna tillslut och nu är det bara att sätta igång med målandet igen!


  

Av Emelie - 13 juli 2010 01:41

Har inte orkat uppdatera idag pga. att jag har varit upptagen med måleriet hela dagen plus att jag har haft en massa irriterande och alltid lika jobbiga tankar i huvudet hela dagen. Har lust att lägga mig ner och bara somna för ett tag, jag orkar inte med samma jävla skit igen även om det inte är så men jag .. ja jag orkar inte, nu ska jag försöka sova som jag har hållt på med i nåra timmar. Godnatt!

Av Emelie - 11 juli 2010 20:27

Vm finalen nu, håller på holland även om jag inte är sådär jätte förtjust i fotboll och egentligen så bryr jag mig inte särskilt mycket heller men eftersom att det bara går fotboll på tvn just nu och alla kollar på det så gör jag dom sällskap. Ha en trevlig söndags kväll, nu blir det fotboll och glass för mig ciao!


  

Ovido - Quiz & Flashcards