emmeloj

Alla inlägg under juli 2010

5/7

Av Emelie - 5 juli 2010 19:42

God kväller, sitter hemma ensam för tillfället. Mamma är i stallet, pappa har jag inge aning om vart han är, hos grannen kanske och syster är ute med en kompis.

Idag vart det en sväng med mamma och pappa till jakan, kollade om sommar rean var kvar på siba eftersom att jag förmodligen får en ny system kamera i veckan, var även in på rusta en snabbis och köpte stols dynor och myggnät. Ätit har vi nyligen gjort också och senare blir det film Shutter island. Funderar på om jag ska ta en dusch och försöka mig på att sätta fast det där nedrans myggnätet i mitt fönster. Juste min älskade pojkvän är i finland nu också, har nästan lite seperationsångest och saknar honom extra mycket nu när jag vet att han inte ens är lite i närheten av mig utan han är i ett annat land! Får tänka positivt för han kommer ju faktist direkt till mig när han kommer hem igen. Nu ska jag ta mig en dusch iallafall och sätta på mig mys kläder, hörs imorn puss.


  

Av Emelie - 4 juli 2010 10:50

Idag är det söndag och det innebär en massa latigheter, dessutom är det en solig och väldigt kvav söndag. Funderar på om jag ska gå ut i solen och läsa lite eller om jag ska ta tag i den tråkiga delen och damsuga och vika tvätt, får se hur det blir med den saken har precis fått i mig frulle och bäddat sängen iallafall. Idag kommer nyblivna mamman Theres hem från bb, kanske får se lilla Theo om nån dag förhoppningsvis. Nu ska jag nog gå bort från datorn och fundera på att göra något vettigt! Uppdaterar senare.


  

Av Emelie - 3 juli 2010 17:19

Har precis slingat klart mamsens hår, hon ska bli lite ljusare nu såhär på sommaren och jag tror att det kommer passa henne utmärkt.

Idag vaknade jag vid halv 10 tiden, jag och familjen åkte till upplands väsby och shoppade lite, jag köpte mig ett par skor som jag ska ha när jag är ute och springer och tränar här hemma plus ett par adidas shorts som var super sköna. Nu ska vi snart börja grilla kött, jag ska käka kött och brytbönor mums! Har inte mycket mer att säga förutom att det är stek hett ute och jag ska nog ringa min vän Theres nu som fick en son kl.1 inatt. Kanske uppdaterar mer senare, bye.


  

!

Av Emelie - 2 juli 2010 19:10

Nu är det spännande, bebben är på väg nu!

Väntar på ett samtal om hur det har gått.

 

  

Av Emelie - 2 juli 2010 11:03

Morrn morrn, vaknade nästan precis. Ska väcka Amanda och fråga om vi ska käka frulle. Igår var jag och pappsen ute och gick/sprang 8,5 km var tvungen att gå as fort också enligt pappa fick jag inte gå i normal takt. Var helt död när jag kom hem, dessutom fick jag skavsår och nåt i knät har gått sönder eller hoppat snett, det gör as ont så kan knappt stödja på benet. Anyway, idag ska jag nog gå över till Theres, ingen bebis har kommit än men det är nog på gång. Hoppas på en skön kväll annars, saknar kim men när han kommer hem från Finland så ska vi hitta på något tillsammans. Nu är klockan 11.10 så dags att väcka syster, ha en trevlig fredag ciao!


  

Av Emelie - 1 juli 2010 17:25

Jag är T-R-Ö-T-T och jag vill sova! Men nej det går inte för sig för nu ska jag och pappsen ut och gå/springa 8 km. Vaknade kl.9 idag, åt frukost och klädde på mig sen åkte jag och pappa till barkarby. Jag köpte mig ett par nya vita converse och en present till min älskling som fyller år om knappt en månad, lika bra att var berädd med en present nu. Åkte runt och kollade i olika butiker, hittade en Nikon D3000 för 3700 kr som jag ska köpa i augusti har jag och pappa kommit överens om. Nu har vi precis kommit hem, ska gå och klä om sen gå dom där 8 kilometrarna innan jag somnar framför datorn. Uppdaterar kanske mer senare eller imorn. Bild på nya skorna och kameran får ni också se, tjingeling.


        


  

Ovido - Quiz & Flashcards