emmeloj

Alla inlägg under juli 2010

Av Emelie - 11 juli 2010 15:34

Håller på och målar huset nu, från gult ska det bli grått och det blir kanon snyggt. Går med penseln och målarburken och sjunger en massa och bara njuter av solen. Snart blir det dessutom egna hamburgare med bröd, smaskens! Sen måste jag ju tala om att jag har målarfärg över hela mig, är rätt så klyftig på att droppa färg på mig själv för den delen också även om färgen ska sitta på huset. Nu måste jag springa ut och börja på framsidan av huset, uppdaterar mer senare om jag får tiden att räcka till det.


  

Av Emelie - 10 juli 2010 17:33

kör en kort uppdatering för att jag är ap trött och har ont i huvudet. Vaknade vid 12 idag och började dagen med att tvätta huset innan det ska målas. Just nu har jag legat i sängen och vilat en stund och ska alldeles strax börja med maten. Håller på att bli helt galen också, saknar mitt hjärta och vill att han kommer hem nu! Har typ seperations ångest och vill verkligen ingenting annat att han kommer hem, han kommer förmodligen om någon ynka dag skulle jag tro. Hur som haver så ska jag iallafall fixa lite mat nu, ha det gott!


  

Av Emelie - 9 juli 2010 15:18

Lite bilder från slotts bryggan. Pappa var den som hoppade i, jag vägrade bada där men det var tydligen varmt i vattnet tyckte pappsen, tyvärr skar han upp foten på stenarna när han skulle kliva upp men vi tog oss en varsin kulglass sen var det kalas bra igen! 


                          

                           


  

Av Emelie - 9 juli 2010 10:35

Ja fyfan vilken morgon det har varit är död och orkar inte hålla ögonen öppna. Vaknade först vid 5 tiden i morse, sen vid 6 och vid 7, sen somnade jag äntligen till ett tag tills jag blev väckt av pappa vid 9 .. och sen dess kunde jag inte sluta mina ögon och somna om igen. Nåväl nu ska jag väl ta mig något att äta och kanske hitta på något idag.


Justja, var och såg Eclipse igår med familjen och den var riktigt jäkla bra! Men var så ruskigt förbannad efter filmen så jag kanstade min ramlösa flaska i backen och skrek. Älskar verkligen dessa filmer!


  

Av Emelie - 8 juli 2010 17:03

God eftermiddag, har precis gjort i ordning lite grillspätt som vi snart ska lägga på grillen. Idag har jag bara varit med pappa och handlat, spelat lite boll med syster och tagit det lugnt för det mesta. Prövat nya kameran som funkar perfekt, blir riktigt bra bilder med den och jag är super glad över den. Har inte mycket mer att säga just nu, ska ta en dusch och sätta mig i soffan senare med en bra film kanske. Ett litet smakprov på bilderna jag har tagit idag lägger jag upp iallafall tjarå!


          

  


Av Emelie - 7 juli 2010 19:33

Sitter och gör absolut ingenting, ska sätta på en film och mysa ner mig i soffan. Batteriet till nya kameran sitter på laddning nu också så imorn är den redo för användning, yeey! Säger godnatt och ha en trevlig kväll för det ska jag ha, hörs imorn puss!

  


nu ska jag göra min en sån här smarrig sak btw, as gott!

(klicka på bilden för att få större format)


  

Av Emelie - 7 juli 2010 15:11

Idag vaknade jag med ett leénde på läpparna när jag insåg att det var onsdag och att jag skulle få träffa min underbara vän josefine. Fick skjuts av mamma och pappa till jossan, hon fixade mitt hår och sen packade vi och gick till ekilla. Trodde att det skulle bli bättre badväder än var det var men som vanligt så blev det icke så när jag väl kom ut för att bada/sola och umgås. Var inte där så länge som jag hade hoppats på eftersom att mamma och pappa kom någon timma senare och skulle hämta upp mig (annars hade jag inte kommit hem) plus att jag inte hade nåra pengar till bussen. Anyway så är jag glad för det lilla men väldigt trevliga sällskapet jag fick idag. Nu sitter jag hemma och är super hungrig och vill ingenting mer än att kim ska komma hem nu. Ska gå och ta en macka och sätta mig ute ett tag, tjarå.

Av Emelie - 6 juli 2010 12:45

Somnade runt 1 tiden igår efter att vi kollat klart på Shutter island, filmen var värd att se men inget i min smak eftersom att den var lite konstig att förstå så mitt betyg till filmen är två av fem stjärnor.

Idag vaknade jag vid 11 tiden. Som vanligt är ingen hemma men när pappa kommer hem igen så ska vi åka till siba och köpa kameran, HAPPYFACE! Jag funderar på att svänga över till Theres innan vi åker, orkar inte sitta hemma och glo. Har inte mycket mer att säga, ska klä på mig nu som jag ännu inte har gjort men uppdaterar förmodligen lite senare så slänger jag in en bild på kameran!


     


Ovido - Quiz & Flashcards