emmeloj

Alla inlägg under augusti 2010

Av Emelie - 18 augusti 2010 11:23

morrn morrn, är super trött och orkar egentligen inte skriva någonting just nu. Ska käka frulle och lägga mig i soffan och verkligen njuta av min SISTA dag av sommarlovet. Imorron börjar allvaret igen, lägger upp mitt schema så kan ni skratta åt det för det var ju inte direkt det roligaste (klicka på bilden för större format).


  



  

Av Emelie - 17 augusti 2010 12:59

Oj då, jag har varit riktigt usel på att uppdatera måste jag säga men för det första så har jag ägnat lite tid tillsammans med min underbara älskling och för det andra så har jag varit ap trött och inte orkat med att blogga!

Jag har iallafall haft det underbart hemma hos kim, visserligen har vi inte gjort mer än att kollat på film, bara suttit och tagit det lugnt och myst men jag tycker att det är bättre att vara där än att vara hemma. För övrigt så har det inte hänt ett skit, skolan börjar på torsdag och det ska bli skönt att sätta igång så man får tillbaks rutinerna men drygt att ta sig upp på mornarna.


Nu ska jag lägga mig i soffan och göra en kopp med té, hörs.


  

Av Emelie - 12 augusti 2010 16:15

Dagens humör: trött och uttråkad

Dagen mående: huvudvärk

Dagens borde: bädda sängen och damsuga

Dagens frisyr: fläta

Dagens smink: ingenting

Dagens klädsel: mjukisar och en slapp randig tröja

Dagens planer: inga alls

Dagens materiella vill ha: kina mat

Dagens fundering: vad jag ska ha på mig imorron inför middagen på kursgårn

Dagens beroende: glass

Dagens tråkigaste: allt på tvn suger

Dagens längtan: träffa älskling

Dagens tidning: räknas ellos katalogen?

Dagens låt: oskar linnros - från och med du

Av Emelie - 12 augusti 2010 11:04

morrn morrn, känner att jag inte haft nåt vettigt att skriva om dom senaste dagarna så tyckte det var lika bra att strunta i det.


Vaknade för ca. 15 minuter sen och ska ta och äta frukost strax, ingen är hemma och kommer troligtvis inte hem på ett bra tag heller. Tänkte ta och lägga mig i soffan och kolla på en bra fim eller gå över till min vän och hennes bebis, får se vad som händer. Igår kom jag hem från kim, ska dock tillbaks till honom på lördag och vara där ett par dagar. Idag är det 1 vecka kvar tlls skolan drar igång, känner mig faktist riktigt på humör för att sätta igång igen men vem vet det kommer säkert komma och ändra sig starx, fick ett sms från min mentor (frisörlärare) Johanna i måndags att hon har fått nytt jobb i västerås, det gjorde mig riktigt ledsen eftersom att det var den bästa läraren vi hade. Får ta och bita i det sura äpplet och göra det bästa av situationen. Nu ska jag gå och göra mig en fralla och oboy.


  

Av Emelie - 8 augusti 2010 22:42

Söndag, vaknade vid halv 12 av att pappa kom in och skrek och hade sig. Åkte till jakan och köpte present till moster som fyller år idag och en film som vi sitter och kollar på nu, riktigt bra! Åkte en sväng till ullis efter jakan och grattade henne. 

Igår var det världens oväder här, blixten slog ner var och varannan sekund och det åskade nåt så fruktansvärt så att jag vart livrädd .. det är verkligen det värsta som finns och fjant som jag är så vart jag så rädd så jag faktist grät som en liten ungjävel, men åska och blixtar har aldrig riktigt gått hand i hand med mig. 

Imorron åker jag äntligen hem till älskling, mamma skjutsar mig till bålsta så tar jag buss upp. Lite drygt är det att sitta på en bussjävel men har ju framförallt min musik så jag klarar mig. Nu ska jag kolla klart på filmen, heido!


  

Av Emelie - 6 augusti 2010 15:39

ohoj kom precis hem från bålsta.

Igår ringde jag upp min vän josefine för att höra vad hon gjorde. Vi pratade ett tag och kom fram till att jag skulle följa med till "gröna dalen" och spela fotboll så jossan och robin kom och hämtade mig här hemma. Vi hade det riktigt trevligt och jag har verkligen saknat min vän. När vi slutligen kom hem efter typ 1 timma eftersom att vi gick hela vägen hem så delade vi på en pizza sen gick vi och la oss.

Vaknade i morse i amandas rum av att det var stek hett där inne och jag höll på att (utan att överdriva) smälta bort, gick upp och fixade jossans hår och väntade på att pappa skulle komma och hämta upp mig. Seg som min far är så kom han slutligen efter ca. 2 timmar .. åkte en sväng till ica och handlade, jag köpte mig en hårinpackning och ansikts skrubb så nu ska jag ta mig en rejäl dusch.


    

Av Emelie - 5 augusti 2010 14:43

God middag vilken härlig morgon att vakna upp till, solen sken och lyser än. helt underbart. Just nu sitter jag och längtar efter att få åka till älskling min som blir tidigast på måndag. Funderar på om jag ska få i jossan att jag ska sova hos henne på söndag så får jag träffa henne också, saknar henne som sjutton!

Det är så tyst och lugnt här hemma, ingen är här förutom jag och jag ska nog sätta mig och kolla på en film eller nåt. Uppdaterar mer sen!


  

Av Emelie - 4 augusti 2010 16:18

regn regn reg och åter regn, äre inte hemskt? Har legat på soffan i princip hela dagen och kollat på film. Har en film att verkligen rekomendera Benjamin buttons otroliga liv, den gick verkligen rakt in i hjärtat på mig, en helt otrolig film. Nåväl, har försökt mig på att ringa min vän josefine ungefär 500 gånger men hon vägrar att svara även fast hon har skrivit till mig på fb att jag ska ringa flera gånger och hon har heller inga pengar på mobilen så kan inte messa heller. Inte långt kvar tills skolan börjar igen, kommer bli surt att ta sig upp på mornarna men det kommer delvis bli skönt att sätta igång med klippningen igen. Nu ska jag ta mig en dusch och sätta på mig nåt mysigt, ciao!


  

Ovido - Quiz & Flashcards