emmeloj

Alla inlägg under maj 2010

Av Emelie - 18 maj 2010 20:16

Vilken förjävla trög dag, solen har varit på topp hela dagen och det har varit sjukt varmt och både bra och lite mindre bra. Stört mig på en person inprincip hela jävla dagen! Har haft frisör hela dagen och det är så sjukt jobbigt, enformigt och tröttsamt med frisörlektioner en hel dag. Imorn där emot har vi en kort dag, börjar 11.45 och slutar 14.30 någon gång. Nu har jag inte tid för att sitta här mer, ska mysa med kim hela kvällen!


Av Emelie - 17 maj 2010 17:29

Har precis kommit hem och väntar på att maten ska bli klar. Skolan var sjukt mycket bättre idag när min älsklings jossan är tillbaks! Hade frisör med christel på morgonen och klippte klart herrdockorna, min såg för jävlig ut .. Andra lektionen hade vi med johanna och då klippte vi damdockorna med massa olika klippsätt (ökade längder, lika längder, gradering) och det gick definitivt mycket bättre än vad herrklippningen gjorde. Sista lektionen hade vi matte med surfittan tro mig, riktigt jävla kassa lektioner har vi med henne! Slutade halv 4 och tog tåget mot bålsta. Ska vänta på kim och hoppas på att han kommer om ett tag, han är hos rasmus. Nu är maten nog snart klar, uppdaterar mer ikväll/imorn

ciao!

 

-

Av Emelie - 16 maj 2010 21:06

Jag har ingen lust över huvud taget att skriva något idag, uppdaterar imorn ist.

 

.

Av Emelie - 15 maj 2010 22:40

  

åh lilla plutt harry, bilden är super söt ju.

Av Emelie - 15 maj 2010 19:36

Go' dagens, har varit dålig på att uppdatera. Igår åkte jag iaf till bålsta efter en efterlägntad kväll, hade en trevlig kväll med massa folk hemma hos Helena. Mycket hände och riktigt roligt hade vi. Jag tog nattbussen hem och slockna så fort jag öppnade hemma dörren! Jag robbob och jossan bestämde oss för att dra till barkaby idag och käka på max så då gjorde vi det. Vaknade vid 7 idag av att jag inte kunde sova pga att jag var helt yrslig i huvudet så det var bara att knata upp och göra sig iordning, tog halv 12 bussen hemifrån mig och mötte upp jossan och robin i bålsta. Efter att vi vart på max så åkte vi hem till jossan och slingade hennes hår som gick åt skogen (köp aldrig modes slingfärg). Satt uta ett bra tag i solen och snackade. Jag tog 5 bussen hem och nu har jag precis käkat, grillat kött med potatis sallad, smarrigt! Nu väntar jag på att kim ska komma så jag får pussa ihjäl honom och sen blir det nog bara att kolla på tv och mysa.


Av Emelie - 14 maj 2010 09:53

Klockan är drygt 10 snart, har legat och försökt somna om men det gick inte så det var bara att stiga upp. Hoppas på att det blir nåt av denna dag idag orkar inte sitta hemma hela äckliga helgen igen! Får se om jossan hör av sig med goda nyheter om att fira robbob idag. Anyway så ska jag gå och göra frukost nu och kolla på tv som vanligt, tjarrå.

 

Av Emelie - 13 maj 2010 11:30

Go' morgon vaknade nyss men är fortfarande trött. Ska göra frulle och sätta mig vid tvn ett tag sen ska jag nog ta mig en dusch. Idag har jag ingen aning om vad som händer men imorn kanske vi ska firar robin som fyller år idag. Vill umgås med jossan faktist, har saknat henne fruktansvärt mycket! Får se vart dagen tar mig, kanske går ut och går ett tag vem vet? Men nu ska jag göra toast och te, hörs sen!


Av Emelie - 12 maj 2010 22:05

Har varit med pappsen på bowlingen nu på kvällen, kom nyss hem och ska göra mig i ordning för sängen. Gick upp vid 5 i morse så ska faktist sova nu, lediga imorn och på fredag så imorn får jag sova ut. Godnatt!


Ovido - Quiz & Flashcards