emmeloj

Alla inlägg under maj 2010

Av Emelie - 12 maj 2010 13:57

Hade nationella prov i matte idag som verkligen gick åt skogen, blev bara irriterad så orkade knappt bry mig. Gladare blev jag dock när jag mötte jossan efter skolan, mer än 2 veckor sen jag såg henne och jag sprang och nästan kastade mig i hennes famn! ÄNTLIGEN är hon hemma igen, precis när jag träffat henne tog hon upp min "present" från thailand och kan ni gissa vad de var? Ett par jävla converse! Helt galet fina, tacktacktack underbara vän. Röda och fina var dom och dessutom låga (y) åh älskade vän! Mötte amanda och lite annat folk också, satt och solade ett tag och tog det lugnt. Nu har jag precis kommit hem, ska nog ta mig en tupplur och vänta på mat. Uppdaterar senare!




  

-

Av Emelie - 11 maj 2010 19:31




Av Emelie - 11 maj 2010 18:17

Moi kom precis hem från stallet, passade på att rida idag när det var så fint väder. Hade igentligen orientering idag i skolan men när vi nått platsen där vi skulle gå av (halvägs till kallhäll) så kom vi inte längre, vi försökte leta oss till klassen men gick vilse och hamnade vid bussen igen så vi åkte tillbaks till jakan. Köpte inget löshår idag utan det får bli nästa månad ist. Köpte ett linne, nya leggins, 7 pack med strumpor, deo och bakisbrillor ist. FÖRESTEN! nu sitter jossan och dom på planet påväg hem, underbart! Ska träffa henne imorn efter skolan (y) Slutar typ 11.30 imorn efter nationella sen ska jag rusa hem.


Åker inte till älsklingen imorn eller någon annan dag den här veckan heller, hade hoppats på att få umgås lite extra nu eftersom att vi är lediga torsdag och fredag denna vecka men han ska på studntskiva på fredag så det sket sig. Anyway så hoppas jag att jag får umgås med jossan lite ist. Nu ska jag käka, uppdaterar kanske senare.


Av Emelie - 10 maj 2010 17:41

Har precis ätit och ska snart färga håret. Idag började dagen med en frisörlektion med Christel, klippte en planskulptering på våra herrdockor inklusive sax över kam bak i nacken så att det blev riktigt kort. Efter lektionen lunchade jag med sofia och paulo, började andra frisörlektionen vid 12.10 och då gjorde vi svinrygg och uppsättningar. I slutet av dagen hade vi matte, jag paulo och cindy fick dra med janne och räkna matte i ett enskillt rum och fyfan så vi skrattade, janne kan inte vara helt frisk .. Slutade dagen 15.20. Nu sitter jag och väntar på att mammsen ska spela klart på min mobil (bubbletown) så att hon kan hjälpa mig med håret.

 

Imorn har vi orientering från ca. 9-11 sen ska jag in till stan och köpa löshår. Måste leta fram min svarta tråd så jag kan börja sy fast ringarna imorn.

Förhoppningsvis åker jossan och dom hem från thailand imorn också, gud så skönt det ska bli att få träffa henne igen! Kanske uppdaterar mer senare för nu ska jag sätta på mig andra kläder och börja blanda färg, ciao!

 

Av Emelie - 9 maj 2010 17:36

Jag funderar på om jag ska färga håret idag eller vänta tills imorn och köpa nytt löshår på tisdag, får sen vilken dag det blir men här är hårfärgen jag har köpt iallafall.

 

  

 

Av Emelie - 9 maj 2010 13:55

Då var det söndag igen och skola imorn. Tycker veckorna bara drar iväg mer och mer nu, sommarlov om ca. 1 månad, otroligt skönt! Vaknade första gången idag vid halv av att linus väckte mig och ville ha tvn påsatt, då var det bara att kliva upp och sätta på playhousedisney åt honom och gå och lägga sig igen. Andra gången jag vaknade var vid halv 12 och då kännde jag att det var dags att gå upp, gjorde frukost och satte mig vid tvn. Nu är jörgen och sanna här och ska hämta plutten. Ska hjälpa amanda att färga håret sen och klippa pappsen antar jag. Nu ska jag vänta tills kim ringer mig, uppdaterar mer senare.

 

Av Emelie - 8 maj 2010 22:22

Fick ett samtal från sofia för ett tag sen dock pratade hon ingenting eftersom att man inte hörde vad hon sa, hörde bara en massa musik och skrik från globen eftersom att Gaga är där och sjunger nu. Anyway så ska jag nog lägga mig i sängen nu och läsa lite innan det är dags för att sova. Uppdaterar mer imorn, godnatt.

 

Av Emelie - 8 maj 2010 11:18

Sitter med datorn i knät och är helt nyvaken, försöker samla krafter till att hoppa in i duschen. Jobbigt nog känner jag att krafterna är alldeles för långt borta och jag orkar ingenting. Vill ligga bredvid kim och känna hans närhet och få krama om honom. Har inga planer inför dagen ska ta den som den kommer och bara andas, ibland känns det som om man faktist glömmer det. Linus kom in och pussade mig kl. 7 imorse, haha gullunge. Ska kolla på reprisen från talang snart och lägga mig i soffan ett tag. Om det går för sig så ska jag nog färga håret också, och kanske klippa familjen, hörs sen!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards