emmeloj

Alla inlägg under september 2010

Av Emelie - 20 september 2010 18:07

Fyfan för en riktigt dålig uppdatering den senaste veckan men det har varit fullt upp och det har bara varit för mycket just nu.

Nåväl, orkar inte drabbla upp vad vi har gjort i skolan, det gamla vanliga skulle jag väl säga. Åkte till kim i onsdags och kom hem idag, skulle ha velat stannat längre men vi ses snart igen. Idag var jag även hos tandläkarn och det såg hyffsat bra ut, jossan följde dock med som "stöd" som hon har gjort dom senaste två åren. Jag är så fruktansvärt trött och orkar helt ärligt inte skriva mer, ska lägga mig i soffan nu och glo.


  

Av Emelie - 13 september 2010 18:58

Hej&hå!
Vilken dag! Jag är helt slut, det känns som att jag skulle kunna gå och lägga mig redan nu men så skönt ska jag inte ha det. Jag har precis käkat och ska väl sätta mig framför tvn nu. Dagen har annars sett ut som så att vi hade prov på morgonen i färglära och hur det gick vet jag inte, känndes inte så bra iallafall. Vi gjorde även folie slingor med blekning idag på dockorna men jag tog för tunna slingor så resultatet blev sådär.


Jag och jossan har haft en rolig dag på nåt konstigt vis, har skrattat åt nästan allt vare sig det har varit en tråkig eller rolig sak. Vi hade håltimma i ca 3 timmar och ingen i klassen hade berättat för oss att vi fick sluta efter provet och frisör lektionen så vi kunde ha åkt hem innan håltimmen ens började, surt .. men gjort är gjort och vi hade en trevlig pratstund tillsammans med karro, sofie, patrik och gänget. Åkte hem runt halv två iallafall och somnade innan jag ens kom innanför dörren.


Massa tankar snurrar runt i min skalle just nu så ska ta mig en varm kopp te och försöka ta mig samman. Allt jag vill nu är att få åka till kim, saknar honom så fruktansvärt mycket.


  

Av Emelie - 12 september 2010 19:55

  

Av Emelie - 12 september 2010 14:23

Lite dålig uppdatering igår, idag blir den bättre!

Familjen var iväg på fest igår så jag vart själv hemma. Gjorde inte mycket mer än att kolla på tv och tog det lugnt.

Har kännt mig riktigt utvilad i helgen och för en gångs skull har jag tid för att plugga. Måste dock ta mig i kragen och städa lite också, det har jag inte hunnit med eller orkat. Ny vecka imorron och jag har ett prov i färglära (frisör) så idag ska jag verkligen sätta mig ner och läsa! Nu ska jag laga mat och ta en dusch sen måste jag verkligen sätta mig ner och göra det jag ska.


I slutet av veckan åker jag upp till kim också, längtar som sjutton!

Uppdaterar senare eller imorron.


  

Av Emelie - 11 september 2010 17:36

Dags för en lugn och skön lördag, ensam hemma är jag också. Mmma och pappa ska iväg på fest så då ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film. Känner verkligen att jag skulle behöva plugga också men jag orkar verkligen inte så tar det sista minuten imorn istället.


Bilder från gårdagens arbete, tog ut mina curler och gjorde en frisyr av det.

Mycket volym, lockar på höger sidan och slätt på vänser sidan, rakt i nacken.


               


  

Av Emelie - 10 september 2010 21:06

Äntligen fredag och lite helg igen, veckan har gått otroligt fort tycker jag.

Orkar inte skriva om dagen men den har varit helt okej idag iallafall, nu blir det film och en skål nötter. ciao!


  

Av Emelie - 9 september 2010 19:11

Äntligen hemma, jag har haft en rätt så hyffsad dag faktist.

Började kl 9 på praktiken idag, har inte gjort så mycket annat än vad jag fick göra förra gången men nästa vecka ska pappa komma och klippa sig så då får jag lite annat att göra. Tiden går så otroligt fort när jag är på salongen och jag förstår inte hur, när det har gått flera timmar känns det som det har gått typ 20 minuter istället så idag glömde vi bort tiden och jag slutade inte först kl 5 men det gjorde mig ingenting. Pappa kom och hämtade mig på salongen efter jag hade slutat och sen åkte vi till ica och handlade. Fick även en as bra inpackning av cilia idag, den har tydligen vunnit flera priser i rad bara för att den är så bra så nu ska jag hoppa in i duschen och testa den sen ska jag slänga mig på soffan.


  

Av Emelie - 8 september 2010 19:05

            


  

Ovido - Quiz & Flashcards