emmeloj

Alla inlägg under september 2010

Av Emelie - 8 september 2010 08:56

Ska snart gå till bussen och idag kommer min älsklings vän jossan till skolan efter att ha varit sjuk eller hon är sjuk men är duktig som tar sig till skolan iallafall. Vi ska äta lunch i bcjf som vi gör varje onsdags morgon sen tar vi tåget till jakan, börjar 12.00 idag men slutar dock 16.40 ..


Nu ska jag borsta tänderna och sen gå, heido!


  

Av Emelie - 7 september 2010 16:34

Jag slutade kl. 13.00 idag men är ändå helt slut och när jag kom hem så ville jag bara slänga mig på soffan och sova men icke! Jag tog mig faktist ut på ett tränings pass och kännde mig riktigt nöjd efteråt. Ska ta mig en skön dusch och sen ska jag faktist lägga mig på soffan innan det är dags för käk.


Imorn är det redan onsdag, det känns som om denna dag och gårdagen har gått super fort, planerar redan inför helgen. Får se vad helgen tar mig, vill ju försöka träffa kim så mycket som möjligt. Juste, mitt löshår har jag tagit ur också, det har slitit så mycket på mitt hår och jag har faktist bestämt mig för att skita i löshår och gör nåt åt mitt riktiga hår. Ska försöka boka tid hos sandra och färga det lite ljusare tror jag. Nåväl, nu ska jag hoppa in i duschen.


  

Av Emelie - 6 september 2010 14:21

Idag kom jag hem från kim och det känns inte alls bra, vill vara med honom så mycket som möjligt. Har iallafall haft en bra helg där hemma, firade fyra år tillsammans i lördags inte för att vi gjorde så mycket mer än att dricka lite vin och öl och bra ta det lugnt tills totte och linnea kom. Gick hem till erik larsson (en kompis till dom) och firade honom eftersom att han hade fyllt 18.

Igår vaknade sötnosen helt bakis och orkade knappt med någonting så vi låg mest och vilade hela dagen och kollade på film på kvällen.


Skolan har varit trög idag, gjorde folie slingor på frisörlektionen med christel och sen gick jag hem. Imorron slutar vi tydligen 1 också för att vi inte har något kundpass, nice! Har precis skickat ett mail till min lärare, hade en läxa tills idag som jag gjorde nyss, inte så komplicerad direkt men nu tänkte jag nog gå och plugga inför ett prov vi har på onsdag eller måndag minns inte riktigt. Hejs!


  

Av Emelie - 2 september 2010 19:02

Skönt, nu har vi äntligen kommit igång med praktiken som hålls på torsdagar nu i 2an.

Jag kan bara säga att jag känner mig riktigt trygg på den salongen jag är på och cilia är verkligen jätte trevlig. Idag började jag kl. 9 och som ni vet så har vi bara praktik en gång i veckan. Jossan har sin praktik vägg i vägg med mig och därför känns det riktigt bra att ha lite raster och lunch tillsammans.


Idag har jag fått

Slinga hår

schamponerat

tagit emot kunder

soppat

blandat blekning

rensat hyllor

serverat kaffe

diskat

svarat i telefonen/tagit bokningar


Kul har det varit och jag är nöjd med dagen.

Imorron åker jag hem till älskling och är där över helgen och på lördag har vi 4 år.

Nu ska jag fixa min tvätt och lata mig i soffan.


  

Av Emelie - 1 september 2010 19:24

Go' kväll!

Är super trött som vanligt och skulle behöva lägga mig redan nu för att orka upp imorron. Dagen har varit relativt bra förutom att vi slutade 20 i 5 som jag tycker är alldeles för sent och därför gör den här dagen mig på dåligt humör ibland.

Jag och jossan åt iallafall lunch i bcjf tillsammans idag innan skolan började. Första lektionen var körkortsteori där vi mest satt och snackade med karro och patrik. Andra lektionen färgade vi paulinas hår eftersom att hon hade blekt det själv hemma och det var gult/oranget och riktigt fult måste jag erkänna, la i en pastell färg som gjorde så att det guldiga (gula) försvann och det blev ju bättre. Sista lektionen hade vi samhällskunskap och vi pratade mest om en massa saker bara.

Kom hem kl. 6 .. och har hunnit med att äta skrivit på praktik pappren/läst igenom och sovit i ungefär 20 minuter. Nu tänkte jag nog gå och sätta mig vid tvn och invänta fångara på fortet.


Imorron är det första dagen på nya praktiken, spännande men lite pirrigt faktist. Ser fram emot att få lära mig mer i årskurs 2 och ta emot riktiga kunder även om det är lite nervöst i början. Uppdaterar mig imorron igen, heidooo!


  

Ovido - Quiz & Flashcards