emmeloj

Alla inlägg den 7 april 2010

Av Emelie - 7 april 2010 21:14

Just nu sitter jag med ett glas oboy i handen och lyssnar på musik. Pratade med kim förut också och alla ser ut som små chokladbollar där hemma, speciellt johan. Jag och syster bakade kolakakor förut, smaskens! Tände ljus och gjorde kaffe sen bjöd vi mammsen på fika och kakorna blev faktist otroligt goda! Föresten stod det på receptet att det skulle bli runt 25 kakor men vi fick jackpot för det blev nog närmare 45 kakor (y) Ska sätta mig och glo på tv ett tag nu, godnatt och sov så gott!


Av Emelie - 7 april 2010 14:07

Nu har jag precis kommit hem, var ute på en långpromenad med hunden och gissa vad jag hittade på vägen hem .. Tussilago, superfina! Gick en sväng runt slottskogen och när jag kom tillbaka så hade katten röjt som sjutton i hela huset. Jossan kunde inte träffas idag heller eftersom att hon och robin skulle till robins bror idag, aja det får bli någon annan dag helt enkelt. JUSTE! Idag kommer Marie och johan hem från thailand, hoppas verkligen att dom har haft det bra där och hoppas jag får komma upp dit snart igen. Super trist att vara hemma.

 


Av Emelie - 7 april 2010 11:38

Ja nu är jag vaken, vaknde runt 11. Som vanligt sitter jag hemma själv och bara glor. Vädret är väl inte på topp idag men som tur är så snöar det inte. Kanske går ut med hunden om ett tag på lång promenix, orkar verkligen inte sitta inne hela dagarna. Får se om jag skulle till jossan idag också, inget bestämt men jag hoppas. Uppdaterar mer senare.

 

Ovido - Quiz & Flashcards