emmeloj

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emelie - 23 oktober 2010 19:25

Gårdagen vart feeeeet och riktigt rolig eftersom att vi firade två underbara personer. Det bjöds på italiensk buffe och massor av go' saker. Alla drog hem rätt tidigt förutom My och hennes pojkvän, tobbe och kicki sen var det bara jag, jossan och robin också. Vi fick ett smakprov på mys goda tårta som hon hade bakat och vid tolv slaget sjöng vi för jossan som var kvar (amanda hade dragit). Jag, jossan, robin, kicki och tobbe gick till shell för att jossan skulle köpa sina första egna cigg, det blev lite kaos men vi kom hem i skaplig tid iallafall. Tobbe och kicki tog en taxi hem runt halv 3 ungefär sen plockade vi undan lite innan vi la oss och sov.


Idag kom pappa och hämtade mig hos jossan sen åkte vi hem och lagde mat.

Nu skriker soffan efter mig, hejdå hej.



Av Emelie - 21 oktober 2010 18:33

Dålig på att komma på rubriker så ni får nöja er. Dagen idag har iallafll varit riktigt bra. Började praktiken kl.1 och innan det åt jag lunch med jossan hemma hos henne. Vid tre tiden kom jossan in på min salong och klippte sig, det gick bra förutom att hon hade och fick ännu mer stubb uppe på skallen. Slutade kl.5 och tog givetvis bussen hem.


Saker jag fick göra idag

Klippa

Schamponera

Blanda färg och blekning

Diska

sopa

Svara i telefonen och boka in kunder

Ta betalt av kunder

 

Nu väntar jag på att maten ska bli färdig sen ska jag slänga mig framför tvn.

Imorn blir det födelsedagsfirande för bästaste tvillingarna jossan och amanda och det ska bli super skoj! Måste leta fram lite kläder som jag kan ha på mig tills imorn. Men nu ska jag kila, heido!


  


Av Emelie - 20 oktober 2010 21:16

Tjaba, dagen skulle ha börjat bra om det inte var för att jossan var hemma idag och hade migrän så jag hade en ur trist dag i skolan idag. Bättre blev det då inte heller när man fick en utkällning utav läraren när jag inte ens hade gjort något fel för fem öre, hade god lust att skrika och gå där ifrån men jag tog mig samman och gjorde klart det arbetet vi hade startat upp lektionen med.

Efter skolan mötte jag upp pappa och följde med honom till bowlingen och sen kom jossan förbi ett tag och höll mig sällskap, det gjorde dock min dag bra igen. Vi gick till ica och köpte hårfärg till mig (872 intensiv röd) och sen gick vi tillbaks till bowlingen. Robin kom och hämtade jossan vid 20 i 8 ungefär sen åkte jag och pappa hem vid 8 när han var klar.


Imorn har vi praktik igen och jag börjar kl.1 och ska sluta 7 men problemet är att jag inte kan sluta så sent så vi får se hur vi löser det. Nu ska jag fixa mig innan jag ska sova, tänkte nämligen ta och läsa nåt kapitel ur min bok också och ringa jossan.

Av Emelie - 19 oktober 2010 20:38

Hej&godkväll!

Just nu sitter jag och funderar på hur jag vill ha min blogg, känner att den är tråkig och oitressant. Har ingen direkt header heller så den får vara som den är just nu.


Idag har jag inte gjort ett endaste dugg, det är riktigt tråkigt att bara vara hemma samtidigt som det är riktig skönt också men imorn ska jag till skolan och dagen börjar med lunch i bcjf med jossan. Nu ska jag sätta mig framför tvn med mamma men uppdaterar imorn igen, godnatt.


Av Emelie - 19 oktober 2010 11:39

Godmorgon, jag försov mig en aningens i morse och orkade inte kliva upp ur min varma säng så stannade hemma eftersom att jag endå skulle ha missat första lektionen och andra lektionen var inställd och sen skulle vi haft kundpass som jag egentligen var tvungen att gå på eftersom att jag inte var med förra gången men jag hade verkligen inte orken till att gå upp. Anyway så har jag precis klivit upp, har ont i magen och fryser men jag ska ställa mig i en dusch och sen ska jag klämma i mig frukost. Idag ska jag åka och storhandla med mamma också det behövs kan jag säga.


Nu väntar duschen, hejsvejs!

Av Emelie - 18 oktober 2010 18:48

Av Emelie - 18 oktober 2010 17:17

Idag har det inte varit en bra dag alls tycker jag förutom att jag vaknade upp bredvid världens bästa men sen var jag tvungen och åka ifrån honom för att åka till skolan. Idag på frisörlektionen fick vi färga in våra dockor i mörkerhetsfärgning. Jag valde en 6/7 (chokladbrun) och resultatet blev väl godkänt. På mentorstiden hade vi markus istället eftersom att vi hade missat nån lektion med honom, han pratade mest om provet som jag dock inte har gjort och sen fick vi sluta. Egentligen slutade vi 15.20 idag men jag och jossan fick gör muntligt prov med linnea så vi slutade runt 1, och jag hatar just den läraren så extremt mycket. Nåväl, mötte upp mamma i bålsta vid 2 tiden sen tog vi en fika tillsammans efter att hon slutade jobbet och den åkte vi och hämtade syster.


Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit i stallet med mamma och amanda som red en sväng. Är super hungrig och jätte trött så ska äta och lägga mig på soffan sen. På fredag ska vi fira världens bästa tvillingar och det ska bli super roligt! Uppdaterar mer imorron eller senare, tjarå.


  

Av Emelie - 17 oktober 2010 15:37

Sitter med en kopp te och pluggar, har muntligt prov i naturkunskap imorron och jag måste klara det eftersom att jag ligger efter med andra prov i andra ämnen. 

Den här helgen har varit super, jag och kim åkte hem till christopher i fredags och sov där en natt. Igår kom vi hem där ifrån och har sen dess inte gjort så mycket.

Idag vaknade vi vid halv 2, åt frukost och sen har jag bara suttit och pluggat medans kim sitter vid datorn. Har inte så mycket mer att skriva, imorron är det skola igen och 2 veckor kvar till höstlovet! Nu ska jag dricka upp mitt te och springa ner och pussa på kim. HAHAH justja jag hittade en rätt schysst bild på mig och älskling på johans dator! heeeeido.


   

Ovido - Quiz & Flashcards