emmeloj

Alla inlägg under april 2010

Av Emelie - 25 april 2010 10:41

Godmorgon ! Fick tillräckligt med sömn inatt iallafall som jag inte fick igår eftersom att pappsen kom in och skrek kl. 09.30 och frågade om jag skulle ha frulle. Idag åker jossan till thailand, hon skulle ringa mig innan dom hoppar på planet och säga hejdå. Idag tror jag nog att frida och vi skulle hitta på något också, antagligen göra något annat än att bara sitta inne. Har precis satt på en maskin med tvätt och ska fixa i rummet, ska dricka upp min kopp med te nu och klä på mig nåra andra kläder än linne och mjukisar. Uppdaterar mer sen!


Av Emelie - 24 april 2010 22:22

Skriver ett kort inlägg nu bara, ligger i sängen och har läst ur min engelska bok. Nu tänker jag ta och sova eftersom att jag gick upp hyffsat tidigt idag, hörs imorn godnatt!

Av Emelie - 24 april 2010 18:38

Nu har jar nyss fått i mig lite käk, flygande jakob med ris. Imorn ska jag träffa frida och förhoppnings vis göra något annat än att bara sitta hemma. Ikväll får jag nog ta och slå på en film eller nåt så att jag inte somnar för att jag har så fruktansvärt tråkigt. Kan säga att jag saknar min älskling super mycket, får se om vi träffas på valborg eller om jag hittar på någonting annat. Veckan som kommer har jag 2 stycken prov, ett i frisör (permanent) när vi ska rulla ett helt huvud på 1 timma minns att jag skrev det för någon dag sen och på onsdag har vi nationella i engelska också och jag är rädd för att jag inte kommer klara det även om man inte ska tänka så men jag är ärlig. Hur som helst så försöker jag så gott jag kan, nu tänkte jag nog gå och kolla på tv, det blir nog inga fler uppdateringar idag så hörs imorn!

 

Av Emelie - 24 april 2010 13:49

Hittade en massa bilder!

Skapligt roliga men orkar dock inte lägga upp mer än två ..


  

HAHAHA fjortis perioden.


   

Här vet jag helt ärligt inte vad jag och malin håller på med.








Av Emelie - 24 april 2010 10:03

Go' morgon, har precis käkat frulle och funderar på vad denna dag tar sig. Ska fixa i ordning i rummet och sen ut och springa/gå med pappsen 8 km iaf (y) Igår satt jag tsm med hela familjen och hade myskväll framför tvn, åt en massa gott och tog det lugnt. 7 veckor kvar till sommarlovet nu, helt underbart! Måste försöka hitta jobb till sommaren nu innan det är försent också, kan inte gå fattig i sommar igen. Imorn åker jossan till thailand och fy vad jag kommer sakna henne, önskar henne en trevlig resa iaf. Nu måste jag gå och fixa lite, hörs sen!

 

Av Emelie - 23 april 2010 16:52

Sjukt skönt med helg, slutade 13.00 idag sen tog vi tåget mot bålsta och köpte glass mums! Tog farväl av min käre vän idag eftersom att hon åker till thailand på söndag och kommer hem den 11 eller 12 maj. Nu ska vi åka och käka kina mat och sen blir det mys kväll framför tvn. Uppdaterar kanske mer senare!

 

  

 

Av Emelie - 23 april 2010 08:46

Äntligen fredag riktigt skönt. Vaknade 08.00 idag och kände mig ovanligt pigg när jag steg upp. Ska ta 09.30 bussen till bålsta och möta jossan sen ska vi ta och käka lunch i bcjf. Hoppas verkligen att tågen går som dom ska idag, dom gick igår och i förrgår men man vet aldrig med SL .. Anyway så har jag inga planer inför dagen, blir nog en slappis kväll framför tvn om inget annat händer det vill säga. Nu ska jag gå och borsta tänderna och packa väskan, hörs sen!

 

Av Emelie - 22 april 2010 21:48

Jag är super trött efter denna dag, har suttit och kollat på tv hela kvällen och nästan somnat i varje reklam paus. Imorn har vi sovmorgon igen, ska käka lunch med jossan som vanligt innan skolan börjar. Har bara en lektion imorn btw, svenskan är inställd så vi har bara datakunskap. Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, hörs imorn .. godnatt!

 

     

 

Ovido - Quiz & Flashcards