emmeloj

Alla inlägg under april 2010

Av Emelie - 5 april 2010 18:02

Sitter här och funderar på om jag ska kolla på tv ett tag, min hand värker och det gör fruktansvärt ont. Vet inte riktigt vad jag har gjort, kim kollade på den och trodde att min ena knoge på sidan hade hoppat snett men det hoppas jag verkligen inte. Dessvärre tror jag att nåt är fel på lederna i handen, har iaf smort med tigerbalsam och lindat. Kom hem från morfar och ingela för ett tag sen, fikade med tårta och fick mer påskägg. Gissa om jag är trött på godis, det tror jag många andra också är. Just nu vill jag bara åka hem till älsklingen igen, har fruktansvärt tråkigt här hemma måste jag medge. miss u already baby! Nej men jag ska faktist strunta i datorn ett tag nu och kolla vad tvn har att bjuda på för program.


Av Emelie - 5 april 2010 10:31

Sitter och är inte alls på humör, har nyss vaknat och när jag kollade ut genom fönstret så snöade det. Vad är det frågan om? Det kommer inte bli någon sommar i år. Hur som helst så är jag helt yrvaken och ska hoppa in i duschen, kl.1 ska vi vara hos morfar och Ingela och fika. Jag har inga andra planer inför lovet, ska åka till jossan någon dag bara. Nu måste jag hoppa in i duschen innan alla ska in i badrummet och härja, uppdaterar mer senare!

 

Av Emelie - 4 april 2010 22:42

Nu ska jag gå och hälsa på sängen tror jag, sov 12 timmar inatt men vad gör det. Uppdaterar mer imorn, natti

 

  

Av Emelie - 4 april 2010 20:16

Förlåt för dålig uppdatering. Sitter och har tusen tankar i huvudet, inga dåliga utan bara en massa saker som snurrar omkring där inne. I torsdags fick jag en rätt så dålig känsla i magen och kunde inte stanna hemma eftersom att jag bara mådde mer dåligt av det. Så ringde upp jossan och robin och hörde vad dom gjorde och om dom ville skjussa upp mig till kim för att jag behövde prata med honom. Dom var otroligt snälla och ställde upp på det. Kom fram vi 10 tiden någon gång men jag hade inte sagt till kim att jag skulle komma, inte ens till mamma och dom. Anyway så stod jag utanför kims dörr och skickade ett sms till honom och sa att han skulle komma ut, han fattade ingenting men kom ut efter nån minut och blev helt chokad av att jag helt plöttsligt stod där. Vi diskuterade om en massa saker som hänt nu på sistonde och han berättade hur mycket han älskade mig och att han var glad att jag kom, sötnos! I lördags åt vi påskmiddag hemma hos kims mormor och morfar, thomas och ida var även där och det var trevligt. Kim är så sjukt underbar och utan honom kan jag bara inte leva det är sant, snart 4 år älskling det är helt underbart. Idag kom pappsen och syster och hämtade mig, har precis ätit lite påsk mat och nu ska vi kolla på en film. Hörs!

 

Av Emelie - 1 april 2010 20:42

Allt känns så sjukt jobbigt, vad ska man tro när man ser vad som skrivs om en själv och ens pojkvän. Den jag älskar mest av allt och som jag skulle kunna ge mitt liv för. Allt skit tar över min kropp, jag känner mig svag och orkar knappt hålla mig uppe. Jag klarar inte ens av att vara hemma för jag mår bara dåligt av det, jag behöver dig och din röst som säger hur mycket du älskar mig. Jag orkar inte med skiten längre!

 

  

Av Emelie - 1 april 2010 17:55

Det ska bli så otroligt skönt med lov nu, beöhver verkligen vila upp mig. Jag och jossan fick sluta tidigare idag för att vi blev klara med våra noveller så vi slutade 14.50 istället för 15.30. Efter skolan åkte vi hem till jossan ett tag där pappsen sedan hämtade upp mig och så köpte vi kina mat, super gott! Nu har jag precis käkat och ska nog vila ett tag eftersom att den här dagen har varit sjukt seg. Uppdaterar mer senare.

 

Glad påsk!

  

  


  

Av Emelie - 1 april 2010 13:44

Sitter på datakunskapen just nu, mår inte jätte bra i magen men jag orkar helt ärligt inte bry mig, vi har pratat om det här och vi vet vad vi vill! Men det är så sjukt svårt att släppa allt som idioten skriver och speciellt nu när jag har läst sjukt med konstiga saker som står om er men som jag i själva verket inte ska läsa för att må mer dåligt .. Anyway så blir jag lite gladare av att vi får lov om någon timma. Ska hem och sova en stund sen också. Nu slutar vi iaf puss! ♥

 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards